― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

VI UDFØRER OVERSTRYGNING PÅ LOLLAND – FÅ ET GODT TILBUD

Trænger dit tag til en udskiftning, kan du med fordel vælge en overstrygning i stedet. En overstrygning er en billigere løsning og kan forlænge dit tags levetid med helt op til 15 år.

Overstrygningsmassen limer så at sige dit tag sammen, og gør det dermed modstandsdygtigt over for både storm, kulde og varme. En ordentlig behandling af dit tag er vigtigt, da et utæt tag kan være skyld i store skader i hele huset. Hvis dit tag er utæt, og det ikke opdages i tide, kan det give skader på spær og også isolering, lofter og vægge.

Du kan selv undersøge om dit tag er utæt. Kig efter ved rygningen og skotrenden, hvor de to tagflader mødes. Også inddækninger, der typisk er bukket metal og sidder ved skorstene, kviste osv., kan være utætte steder. Typiske årsager til utætheder er monteringsfejl, dårlig vedligeholdelse og naturligt slid. Vi kommer på hele Lolland så vi vil også gerne hjælpe med en vurdering af dit tag, og vi kan altid give et godt og konkurrencedygtigt tilbud – som naturligvis er 100% uforpligtende.

For at opnå det mest harmoniske udseende, anbefaler vi, at hele taget overstryges.

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.