― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

ISOLERING AF LOFT

Loftisolering

Oplever du usædvanligt kolde vintre og varme somre i dit hus, og er du godt og grundig træt af din tårnhøje varmeregning? Så bør du overveje at få tjekket din loftisolering efter. Det tyder nemlig på, at dit loft ikke er tilstrækkeligt isoleret. Når det er koldt, fiser varmen op gennem taget, og når solen bager ned på taget om sommeren, trænger varmen uhindret ned i dit hus. En ordentlig loftisolering kan spare dig for mange gener og mange penge på din varmeregning. Der kan desuden være yderligere besparelser at hente ved at efterisolere dit hus udefra, hvis du bor i et hus med hulmur uden isolering.

Det betaler sig at efterisolere loftet. MP-Energibyg har certifikater og autorisationer til både papir og glas uld. Lad os komme med på råd fra start, med os som total leverandør, eller sammen med jeres lokale tømrer. I kan også vælge at gøre det selv.

For stort set alle, der ejer et hus, der er ældre end 15 år, kan der være penge at spare ved at få lavet en loftisolering. Jo bedre dit loft allerede er isoleret, jo billigere vil efterisoleringen desuden være. Den optimale tykkelse på en isolering er 300 mm. Det vil sige, at ligger der allerede 200 mm isolering, skal der blot efterisoleres med 100 mm, for at din varmeregning mindskes. Man kan efterisolere på to måder. Den første mulighed er at blæse isoleringsgranulat ud over loftet, og den anden er at lægge et lag isoleringsmåtter ud på hele loftet. Vi kommer gerne til Falster og udfører arbejdet, det er ikke noget problem for os.

Mindre belastning af miljøet

Ud over at spare penge på din varmeregning, er en isolering af loft medvirkende til et bedre indeklima i dit hus, og du vil ikke længere opleve kuldestråling fra dit loft. Som en ekstra bonus begrænses CO2 udslippet fra din bolig, hvilket er godt for miljøet. Vi kører rundt på hele Falster, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en loftisolering.

Isolering af loft – hvilket produkt?

Hvilken isolering skal man bruge på loftet? Ja det er jo et godt spørgsmål. Hos os har vi valgt at have alle de bedste produkter på markedet, produkter iht. garantier, baggrund samt nytidens produkter. Man kan som hovedregel sige, at papiruld er godt for de lidt ældre huse, da det har en masse gode funktioner og kan kaldes en aktiv isolering.

  1. Det kan ventilere sig selv.
  2. Det er behandlet mod skadedyr, rotter, mus, bier osv.

Ved en loftisolering med Isocell papiruld, kan du på et ældre hus undgå hele tiden at skulle sikre dig, at dampspærret er tæt, hvis man lægger to tredjedele papiruld oven på den eksisterende glasuld eller stenuld – det er en af hovedårsagerne til, at papirisolering vinder stort terræn disse år. Det er desuden vigtigt, at du ikke bare skynder dig at efterisolere loftet selv, da det altid er godt at tage en professionel med på råd. Hos os kan du selv få lov til at hjælpe med, og så er det jo stadig lidt “gør det selv” – bare professionelt udført. Vi har gennemgået kurser med Knauf glasuld og Isocell papiruld. Vi vælger derfor produktet ud fra dit hus, og ikke hvad vi er medlem af. Dette er tryghed for godt håndværk. Der er mange gode grunde til, at papirisolering bare er bedre. Det har ikke brug for en tæt dampspærre, det behandlet for skadedyr som mår, rotter og insekter, prisen er billig og så er det den miljøvenlige og yderst grønne løsning, når det kommer til isolering af loft. Du kan med papirisolering desuden forøge værdien af dit hus. Med det stigende fokus på et godt indeklima er en loftsisolering et indgreb, der kan gøre din bolig mere værd på boligmarkedet. Det er derfor en yderst god investering, der på den lange bane kan tjene sig selv hjem.

Isolering af loft pris

Det er som regel ikke muligt at fastlægge en pris på isolering, før en isolatør har beset dit hjem. Der er dog fire faktorer, der afgør din pris på loftisolering. Her taler vi om størrelsen på isoleringsområdet, isoleringsmaterialet, fremgangsmåden, tykkelsen på isoleringen, og om du vil have lavet en gangbro. En typisk gennemsnitspris for 100 mm loftisolering er dog ca. 110-140 kr. pr. m2, 140-170 kr. pr. m2 for 200 mm loftisolering og 170-200 kr. pr. m2 for 300 mm loftisolering. Bemærk at alle priser er eksklusiv moms. Er du i tvivl om priser eller andet, skal du være velkommen til at give os et kald, og få et uforpligtende tilbud på loftisolering af netop dit hus.

Udtalelser fra tidligere kunder

“Vi har lige fået efterisoleret vores loft med 250mm papiruld. Vi fik også lavet en 60cm bred gangbro gennem hele husets længde og der blev lavet gangbro hen over vores luftkanaler også. Alt dette blev udført på en dag af meget kompetente håndværkere, der virkelig lavede et flot stykke arbejde. Fantastisk udført af MP-energibyg. ”

– Torben Petersen, som bor i et parcelhus på Nykøbing Falster.

“Jeg har nu været på loftet og set det færdige resultat. Det ser godt ud. Det er let at komme op ad det nye trin, der er god plads på platformen til opbevaring og den føles solid at færdes på. Vi ser frem til en lunere vinter, med den nye “dyne” på loftet. Jeg har overført penge til dig i dag og vedhæfter min varmeste anbefaling. ”

– Bente Woldsgaard

“MP Energibyg har isoleret vores loft med papiruld, sat vindfjeld langs kanterne, udluftning i undertaget og lavet en god, stor og solid platform til opbevaring. Arbejdet blev grundig udført til aftalt tid og pris, og selvom der hen ad vejen opstod forudsete ting blev de løst på en professionel måde, som vi kun kan være tilfredse med. Vi kan absolut anbefale MP energibyg. ”

– Bente Woldsgaard, 2860 Søborg

Service i høj klasse

Går du med tankerne om at få foretaget en loftisolering, så er du altså kommet til det rette sted. Her hos MP-Energibyg dækker vi hele Danmark, og vi er specialister indenfor isolering med fokus på understrygning og overstrygning. Hos os får du med garanti et tilbud, der giver lidt luft i økonomien. Du kan altid ringe til os og få et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål til enten loftisolering, prisen på loftisolering, eller blot noget helt tredje? Så kan du ringe til os på +45 2680 8227, eller du kan skrive til os på kontakt@mp-energibyg.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.