― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

ETAGEISOLERING

Isolering af etageadskillelse

Ved en etageadskillelse forstås det mellemrum som befinder sig mellem eksempelvis loftet i stueetagen og gulvet på 1. sal. Gevinsten ved etageisolering er stor, da det er der en stor del af varmetabet i huset kommer fra i huset især ved blæsevejr. Varmen fra stueetagen stiger altså ikke uden videre op på 1. sal, hvor der måske ikke er behov for det. Desuden fungerer isolering af etageadskillelse som en fantastisk lyddæmper mellem etagerne.

Etageisolering kan foregå på mange måder, afhængig af husets konstruktion. Isoleringen blæses ind i etageadskillelsen via slanger fra vores bil eller trailer. Da etageadskillelsen er et lukket rum, gælder det om at finde den bedst egnede adgangsvej. F.eks. kan det være muligt at isolere fra husets yderside eller fra husets skunke. I flere tilfælde går vi gennem gulvet oppe fra og laver en prop af et gammelt liggende gulvbræt. Bagefter bliver gulvene slebet og behandlet af en gulvsliber.

Service i høj klasse

Går du med tankerne om at få foretaget en etageisolering, så er du altså kommet til det rette sted. Her hos MP-Energibyg dækker vi hele Danmark, og vi er specialister indenfor isolering med fokus på understrygning og overstrygning. Hos os får du med garanti et tilbud, der giver lidt luft i økonomien, og du kan altid ringe til os og få et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål til enten etageisolering, prisen på etageisolering, eller blot noget helt tredje? Så kan du ringe til os på +45 2680 8227, eller du kan skrive til os på kontakt@mp-energibyg.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.