― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

ØDELAGT UNDERTAG

Renovering og reparation af undertag

Ødelagt undertagVelkommen til MP-Energibyg! Her på siden kan du læse alt om, hvordan vi foretager en reparation af et ødelagt undertag, så du således ikke behøver at få et helt nyt tag. En af de løsninger, vi tilbyder, der kan være med til at fikse dit undertag, er understrygning. En understrygning af dit undertag bliver foretaget inde fra loftet, og du behøver derfor ikke at få udskiftet hele din tagkonstruktion – du kan nemlig blot nøjes med at få fikset det ødelagte undertag. Fugemassen, som bliver brugt til at reparere dit undertag, har en yderst lang holdbarhed, og du kan derfor være helt sikker på, at den sikrer dit undertag imod alle former for slagregn og fygesne. Har du således et undertag, der trænger til en kærlig hånd, er du kommet til det helt rette sted! Med en reparation af dit undertag forlænger du således levetiden af hele din tagkonstruktion, og du får samtidig lappet alle utætheder – og hvem ønsker ikke det?

Ødelagt undertag – derfor skal du tage affære nu!

Har du lige været oppe på loftet, og fandt du der ud af, at dit undertag var ødelagt, så er det vigtigt, at du skynder dig at få gjort noget ved det! Det ødelagte undertag kan nemlig være skyld i store skader på huset. Dit undertag er nemlig til, for at forhindre vand og sne i at trænge ind på dit loft. Er dit undertag således ødelagt, vil det ikke yde nogen beskyttelse. Det betyder, at du risikerer at skulle skovle sne ned fra dit loft det meste af vinteren – og det er ikke sjovt!

Billigt alternativ til nyt tag

Vi har specialværktøj i vores biler, som er målrettet til renovering og reparation af undertage. I vores biler har vi et indbygget fugeanlæg som kan løse denne slags opgaver. Anlægget består af en trykpumpe, der fører fugemassen gennem en slange op på loftet. Slangen kan være op til 100 meter.

Ødelagt undertag eller bare mørnet undertag

Rigtig mange huse – og specielt 1 plans huse – er lavet med et undertag. Med tiden bliver disse undertage møre og mister deres effekt. Deres effekt er at holde huset og tagkonstruktionen tæt for regn, sne og storm. Hvis dit undertag er utæt, mørt eller ødelagt, mens du ikke har lyst til den store tagudskiftning, da tagstenene ikke fejler noget, har vi en langt billigere løsning.

Hvorfor er dit undertag ødelagt?

undertagDer kan være rigtigt mange grunde til, at dit undertag er blevet ødelagt. Har du et ældre hus, kan grunden meget vel være, at det gamle plastikundertag blot er revnet med tiden. Dette har plastikundertage det nemlig med at gøre. At dit undertag er revnet kan blandt andet skyldes, at der har været store temperaturudsving på dit loft. Dette er desuden helt naturligt, og kan ikke undgås, idet det er koldt om vinteren, men samtidig uudholdeligt varmt om sommeren. Selvom det er naturligt, er det dog hårdt for dit undertag, og det kan derfor føre til ødelæggelser af taget. Derudover kan dit undertag også være ødelagt af den simple grund, som at det bare ikke er sat ordentligt op. Er det nemlig blevet sat alt for løst op, vil de stå og blafre, når vinden rusker i det. Dermed vil dit undertag blive ødelagt, idet de vil rive sig løs fra sømmingerne og gå itu. Har taglæggerne, som har sat dit undertag op, derudover valgt at spare på de mindre synlige steder, vil det naturligvis også have en indflydelse på dit undertag. Undertaget vil nemlig i en sådan situation være af så dårlig kvalitet, at det ikke holder i særlig lang tid. Det er desuden væsentligt at huske på, at selv nyere undertage kan gå i stykker efter blot få år efter opsættelsen. Derfor er det vigtigt, at du husker at tilse dit undertag i ny og næ.

Sådan laver vi dit undertag

  • Først fjernes det gamle undertag. Det tager vi ned fra loftet og sørger for, at det bliver bortskaffet.
  • Derefter gennemgår vi taget for eventuelle fejl og mangler – som for eksempel problemer med skotrender, rykninger, inddækninger osv.
  • Montering af udluftninger er meget vigtigt. Alle tage har brug for udluftning for at undgå råd og skimmel – derfor sørger vi for at montere den rigtige udluftning i processen.
  • Herefter renser vi tagsten, hvor det er nødvendigt, så fugen binder bedst muligt
  • Så begynder med fugningen. De fleste tagsten skal fuges forskelligt – og netop derfor er det vigtigt, at dette bliver udført af professionelle, der ved, hvad de laver.

Service i høj klasse

undertag ØdelagtGår du med tankerne om at få foretaget en reparation af dit undertag, så er du kommet til det rette sted. Her hos MP-Energibyg dækker vi hele Danmark, og vi er specialister indenfor isolering med fokus på understrygning og overstrygning. Hos os får du med garanti et tilbud, der giver lidt luft i økonomien. Du kan altid ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål til enten reparation af dit undertag, montering indefra, eller blot noget helt tredje? Så kan du ringe til os på +45 2680 8227, eller du kan skrive til os på kontakt@mp-energibyg.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.