― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

VI UDFØRER HULMURSISOLERING OVERALT PÅ LOLLAND

Er du blandt de 38% danskere, der mener, at din bolig er godt isoleret? Dette er ikke nødvendigvis tilfældet, og ejer du et hus, der er bygget frem til 1998, kan en efterisolering meget vel betale sig. Udover en markant lavere varmeregning, vil du opleve et sundere indeklima i dit hjem.

ISOLERING MED MINERALULD, PAPIRULD ELLER EPS

En måde at efterisolere din bolig på, er hulmursisolering. Materialerne, der bruges, er som oftest mineraluld, papiruld eller eps. De har alle været anvendt i byggebranchen gennem mange år, og både holdbarheden og egenskaberne er i top. Vi har igennem årene udført mange opgaver på Lolland så vi er både stedkendt og har et godt ry.

Hulmursisoleringen udføres udefra – efter at have undersøgt dit hus, borer vi et hul i ydervæggen, hvor vi udfylder hulrummet mellem den forreste og bagerste mur med isoleringsmateriale.

Vi bruger kun de bedste producenter på markedet og arbejder med flere forskellige for at sikre den bedst mulige løsning til netop dig og dit hus.

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.