― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

UNDERSTRYGNING AF CEMENTTAGSTEN- EN TAGRENOVERING

En understrygning af cement tagsten med fuge masse er en holdbar løsning – vores firma har valgt at specialisere sig i tag renoveringer og af dem er rigtig mange cement tagsten , de har rigtigmange leve år endnu og kan der for renoveres med en understrygning, som er den billigste løsning huset bevarer sit naturlige ydre og taget er tæt soo oftest til 15til 20% af prisen for et nyt

fuge massen er bitumen og modstand dygtig over vind og vejr , den forbliver elastisk så taget ikke revner i storm vejr

Understrygningen foregår med med fuge masse fra vores fugeanlæg. Generelt er det sådan at hvis cementtagsten skal understryges skyldes det ødelagt undertag i plast kaldet monarfol undertag eller forkert monteret undertag, der ikke virker eller er begyndt at skimle.

Der findes også tagsten der er monteret med skumstrimmel , men det er en tegl sten eller dan-flock med samlestrimmel. Disse tagsten kan blive utætte.

Disse problemstillinger er kun lidt af de vi kan løse.

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.