― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

UDSKIFTNING AF UNDERTAG

Vi kan hjælpe dig med udskiftning af undertag. Vi er et lille firma med speciale i udskiftning af undertaget.

Det vil sige – vi skifter det ikke. Rigtig mange huse er bygget med plastik under tag, der med tiden mørner og taget fejler ikke noget.

Hvordan udføres opgaven?

  1. Afskæring af undertag
  2. Afrensning med luft
  3. Montering ventilation
  4. Fugning med special fugemasse

UDSKIFTNING AF UNDERTAG

Mange huse er bygget med undertage af plast som med tiden vil mørne på grund af de skiftende vejrforhold. Selve taget fejler ikke nødvendigvis noget, men den porøse plast kan føre til utætheder og forkorte dit tags levetid. Vi fjerner dit gamle undertag og renser grundigt inden vi reparerer potentielle utætheder. Vi sætter meget høje krav til vores fugemasse, så det holder til det danske vejr. Hos MP-energibyg har vi mange års specialisering indenfor udskiftning af undertag.

FOREBYG SKADER PÅ DIT HUS

Et velfungerende undertag er vigtig for din bolig. Ventilerer det ikke optimalt, vil det fugtige miljø kunne føre til skimmel, som er dårligt for indeklimaet og i værste fald helbredet. Få derfor udskiftet undertaget når behovet opstår og vedligehold det undertag du har. Tjek om undertaget ventilerer ordentligt, så der ikke kommer fugt og skimmel. Få repareret utætheder med det samme og tjek årligt om dit undertag sidder som det skal. På den måde kan man undgå varige skader, som kan gå ind og påvirke resten af huset.

KVALITETSPRODUKTER OG ÆRLIG EKSPERTISE

Der er forskellige løsninger når undertaget skal udskiftes. Når du tager os med på råd, kan vi garantere ærlig ekspertise og et stort udvalg af kvalitetsprodukter. Vores leverandører er nøje udvalgt, og vi har certifikater til alle vores produkter, så vi kan give den bedste vejledning, når du skal have nyt undertag. Du kan læse mere om, hvordan du kan opdage småskader i tide, samt hvilke metoder vi bruger, når vi skifter dit undertag her.

Kontakt os og få et tilbud på udskiftning af dit undertag. Ring til 26808227 eller skriv en mail, hvor din situation forklares til kontakt@mp-energibyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Før udskiftning af undertag

Efter udskiftning af undertag

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.