― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

REPARATION AF UNDERTAG

Hvis du vil sikre dig mod et utæt tag, så er det første sted du skal starte, er med en reparation af dit undertag. Der findes flere forskellige typer undertag, alt efter hvilken type tag du har og hvor gammelt dit tag er.

Hvis dit tag er blevet beskadiget efter en storm eller et kraftigt regnvejr, så vil der ikke gå lang tid før at der også trænger vand ind og beskadiger dit undertag. Det er sjældent, at du behøver et helt nyt tag, hvis du bare sørger for at få repareret dit tag i tide og dermed også sørger for en reparation af dit undertag.

 

KAN DU SELV LAVE EN REPARATION AF DIT UNDERTAG?

I mange tilfælde kan du faktisk godt selv udbedre skaderne på dit tag, hvis du er en smule fiks på fingrene. Det kan være, at en utæthed i taget stammer fra en enkelt defekt eller revnet tagsten og det er ikke umuligt at udskifte sådan en selv.

Det kan dog være sværere selv, at udbedre skaderne i et undertag, hvis det også er nået at tage skade. Det er vigtigt at få udført disse reparationer, så er du det mindste i tvivl, så er det oftest en god ide, at kontakte os, som har specialiseret sig i undertages defekter.

vi afskærer det ødelagte undertag og understryger. kontakt os, så kommer vi og kigger og gir et uforpligtende tilbud på jeres problem

Når du er i gang oppe på taget, så er det en rigtig god ide, at få renset dine tagrender. De regnbyger der af og til skyller in over Danmark er de seneste år blevet mere og mere kraftige. Er dine tagrender fyldte og vandet ikke kan komme gennem nedløbsrøret, så kan det i værste tilfælde trænge ind inder taget og lave store skader på både undertag og hus.

vi oplever flere der regner med at forsikringen dækker hvis der sker noget. det gør den ikke , da ødelagt undertag går ind under vedligeholdelse

 

RENS DIT TAG FOR MOS OG ALGER

Har du store områder med alger og mos på dit tag, så er der en stor risiko for at det får regnvandet til at ligge længere på taget. Er dit tag så oven i en smule utæt, så kan fugten trænge igennem taget og lave store skader på dit undertag.

Det går i mange tilfælde ud over tagkonstruktionen, der absolut ikke har godt af fugt, da den med tiden vil rådne op. Det er derfor en rigtig god ide, at tage hånd om det i tide, da hvis tagkonstruktionen først blive beskadiget, så er det ikke nok at lave en reparation af undertag, men et helt nyt tag vil være nødvendigt.

derfor sikker dit tag i tide så det har mange gode år endnu. det er vigtigt og passe sit tag da vedligholdelse af taget er en selvfølge for forsikringsselskaber og de ikke dækker ved manglende vedligeholdelse.

De mest typiske skader på tag i Danmark er fugt i tagkonstruktionen, der skyldes et utæt undertag. Dette kan ud over skader på taget medfører alvorlige skader i huset som råd, svamp og skimmelsvamp. Kontakt os på 26808227 eller udfyld kontakt formular og vi kontakter dig

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.