― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

OVERSTRYGNING ER EN RIGTIG GOD IDE

En overstrygning er det kvalificerede alternativ til at udskifte dit tag helt. Overstrygningen forlænger dit tags levetid, da den ruster taget til at kunne modstå de store vejrskift, vi oplever i Danmark. En overstrygning kan klare både varme og hård kulde og har endvidere den fordel, at den nærmest limer tagstenene sammen, så taget også kan klare en storm. Vi kommer vidt omkring og også gerne til Falster.

Det mest harmoniske udseende opnås ved at overstryge hele taget. Det giver naturligvis også en sikring af hele taget frem for kun nogle punkter.

OVERSTRYGNING ER EN BILLIG LØSNING

Overstrygning er billigere end at udskifte hele taget, og tagets levetid forlænges stadig med helt op til 15 år efter en behandling. Et utæt tag kan være skyld i store skader i huset, og det er derfor vigtigt, at du behandler dit tag korrekt. Utæt tag kan skyldes mange ting, men kan typisk være monteringsfejl, dårlig vedligeholdelse og naturlig ælde.

Ved at kigge efter utætheder ved inddækninger, som sidder i forbindelse med bl.a. skorstene, kviste osv., kan du selv tjekke, om dit tag er utæt. Også rygningen samt skotrenden, hvor de to tagflader mødes, bør tjekkes.

Vi kører rundt på hele Falster, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på overstrygning af dit tag.

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.