― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

OVERSTRYGNING AF TEGLTAG MED FUGEMASSE

OVERSTRYGNING AF TEGLTAG MED FUGEMASSE

Hvis dit tag endnu ikke slidt nok til at blive skiftet, men så slidt at det ikke kan holde fygesne og voldsom regn ude, er overstrygning med fugemasse et godt alternativ til et nyt tag. Når du vælger at overstryge dit tegltag, sikrer du at dit undertag og bygningens tilstødende konstruktioner ikke tager skade. Derved undgår du fugt og råd, der kan gå ind og påvirke resten af boligen.

DET BILLIGE ALTERNATIV

Overstrygning af tegltag er det billige alternativ til et nyt tag, når du gerne vil forlænge dit tags levetid. At overstryge sit tegltag med fugemasse har den store fordel, at det er meget billigere end et helt nyt tag. Samtidig har en overstrygning mange af de samme fordele, som der er ved at få skiftet hele taget.

Når vi, hos MP-energibyg, overstryger dit tegltag, gør vi det med en nøje udvalgt fugemasse, som gør at dit tag kan holde til de danske vejrforhold. Ved at overstryge dit tegltag kan tagets levetid forlænges med op til 20 år.

VEDLIGEHOLD DIT TAG OG FORLÆNG DETS LEVETID

Selvom dit tag endnu ikke trænger til en overstrygning eller til at blive skiftet, er det stadig vigtigt at sørge for at vedligeholde det. Hvis det ikke renses og behandles, kan det risikere at blive tilgroet af mos og alger. I værste fald kan tilgroningerne slå rødder og med tiden nedbryde tagets overflade. Nedbrydes tagets overflade, er der større risiko for utætheder. Det er derfor vigtigt, at tjekke tagets tilstand minimum en gang om året, så man ikke støder på ubehagelige overraskelser. Det er muligt at læse mere om tagrenovering og metoden bag overstrygning her.

Hos MP-energibyg har vi flere års erfaring i overstrygning af tegltag. Vi anbefaler overstrygning som den billige løsning til udskiftning af taget. Vi bruger kun fuge i høj kvalitet, så du får det bedste resultat. Udfyld kontaktformularen eller ring, 26808227, for at få en uforpligtende pris på en overstrygning af dit tegltag.

OVERSTRYGNING, ER DET EN GOD ELLER DÅRLIG LØSNING?

En over strygning -kan være en rigtig god løsning. Der er nogle få punkter som skal være opfyldt, og herunder kan du læse lidt mere om det og forløbet hvis du vil bruge MP-energibyg.

  1. Hvis det er en fals sten
  2. Tagsteene ikke fejler noget
  3. Man ikke vil bruge penge på et nyt tag
  4. Man er træt af kold 1 sal
  5. Utæt tag
  6. Fygesne
  7. Ring 26808227
  8. Eller mail kontakt@mp-energibyg.dk
  9. Udfyld kontakt formular

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.