― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

LOFTISOLERING PÅ LOLLAND – FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vil du gerne spare nogle penge på din varmeregning, kan det være en god ide at efterisolere dit loft. Yderligere besparelser kan hentes på også at efterisolere dit hus ude fra, hvis du bor i en bolig med hulmur uden isolering.

STOR BESPARELSE AT HENTE PÅ AT EFTERISOLERE

Er dit hus ældre end 15 år, er der stort aet altid en besparelse at hente på at efterisolere. Den besparelse, du kan hente ved at efterisolere, er også afhængig af tykkelsen på din nuværende isolering. Den optimale tykkelse er på 300 mm. Så har du allerede 100 mm isolering liggende, skal der blot efterisoleres med 200 mm. Jo mere isolering der allerede er på loftet, jo billigere bliver det naturligvis at efterisolere. Vi kommer på hele Lolland så kontakt os endelig så vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Loftet kan efterisoleres ved enten at lægge et lag isoleringsmåtter ud på hele loftet eller ved at blæse isoleringsgranulat ud over loftet.

MANGE FORDELE VED ISOLERING

Der er flere fordele ved at få efterisoleret dit loft. Du opnår en besparelse på din varmeregning, du får et markant forbedret indeklima, og du slipper for kuldestråling fra et koldt loft. Desuden begrænses CO2 udslippet fra din bolig, hvilket er godt for miljøet.

Vi kører rundt på hele Lolland, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på efterisolering af dit loft.

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.