― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

LOFT ISOLERING

LOFT ISOLERING HVILKET PRODUKT

Hvilken isolering skal man bruge på loftet ???

Ja det er jo et godt spørgsmål. Hos os har vi valgt at have alle de bedsteprodukter  på markedet, produkter iht garantier, baggrund samt nytidens produkter.

Man kan som hovedregel sige papiruld er godt for gamle huse,  det har en masse gode funktioner og kan kaldes en aktiv isolering.

  1. Den kan ventilere sig selv.
  2. Behandlet mod skade dyr .. rotter , mus, bier osv.

Ved eksempelvis en loftisolering med  isocell papiruld, kan man på et ældre hus undgå at skulle være sikker på sin dampspærre er tæt, hvis man lægger 2 tredjedele papiruld oven på den eksisterende glasuld eller stenuld, det er en af hoved årsagerne til papirisolering vinder stort terræn disse år.

Det er vigtigt ikke, at bare skynde sig at efterisolere sit loft selv, det er altid godt at ta’ en professionel med på vejen, hos os kan man selv få lov til at hjælpe med,  så er det jo stadig lidt “gør det selv”, bare professionel udført.

Vi har gennemgået kurser med knauf glasuld og isocell papiruld, vi vælger produkt til dit hus, ikke hvad vi er medlem af. Dette er tryghed for godt håndværk.

Knauf superfill frame udmærker sig ved et være et super produkt til nye huse hvor dampspærren er ny og helt i orden.

Kontakt os gerne , så finder vi også en løsning der passer dig

sørg altid for at spørge til produktvalg

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.