― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

ISOLERING AF ETAGE – REDUCER DIN VARMEREGNING MARKANT

Har du et ældre hus i flere etager, er der en del penge at hente på varmeregningen, hvis du vælger at isolere etageadskillelser. I mange ældre huse er det kun bjælker, der udgør etageadskillelsen og hulrummet i denne er som oftest ikke isoleret.

Ud over, at der er penge at spare(ca 20%), får du også et markant bedre indeklima med sådan en isolering. Du reducere fugt og risiko for skimmelsvamp.  Har du teenagere i huset vil du få glæde af den store reducering af lydgener mellem etagerne, med sådan en isolering.

FORDELE VED ISOLERING AF ETAGE

Der er som før nævnt en del fordel ved isolering af etage. Den største fordel for de fleste, er helt klart den økonomiske fordel. Da du ved sådan en isolering får et mindre varmetab gennem etageadskillelsen, så vil du fremadrettet se en markant lavere varmeregning.

Du vil derudover få et meget bedre indeklima, da du fjerner risikoen for fugt mellem etagerne. Du vil opleve markant mindre træk, som ofte er et problem i ældre huse. Ikke mindst så får du en noget lavere CO2 udledning og som prikken over i `et, så forøger du værdien af dit hus.

HVORDAN UDFØRES ISOLERING AF ETAGE

vi er et firma, der har specialiseret sig i indblæsning af isolering i etageadskillelsen. Det første du skal gøre er og kontakte os vi har flere løsninger for isolering af etage adskillelse ,

Man kan vælge at lave et passende antal huller eller hvis det laves oppefra, kan man midlertidig fjerne et par gulvbrædder og blæse isoleringen ind derigennem. Hullerne lukkes selvfølgelig igen. Det er i mange tilfælde også muligt at lave det udefra, ved at fjerne et par mursten i facaderne og så selvfølgelig mure hullet til igen.

HVAD ER VIGTIGT AT HAVE PÅ PLADS INDEN ISOLERING AF ETAGE

hvilken produkt

hvordan kan arbejdet udføres bedst muligt

hvad er forventet resultat= energiberegning

vi er tilknyttet en garantiordning.

etage isolering er som oftest næste step efter hulmurs isolering, mange tror det er loft isolering. men den største energibesparelse ligger i etage adskillelsen .

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.