― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

HULMURSISOLERING FALSTER

Hvis du ønsker at få en lavere varmeregning, kan en efterisolering være en god mulighed. Især hvis du ejer et hus, der er bygget før 1998, kan der være mange penge at spare efter en efterisolering. For at kunne levere den bedst mulige løsning til netop dig og dit hus, arbejder vi med mange forskellige producenter på markedet – naturligvis kun de bedste.

FÅ UDFØRT HULMURSISOLERING – VI KOMMER GERNE TIL FALSTER

Én måde at efterisolere dit hus på, er ved hulmursisolering. Når vi har undersøgt, at dit hus er egnet til en hulmursisolering, borer vi et hul i ydervæggen, hvor fra vi udfylder hulrummet mellem den forreste og bagerste mur med isoleringsmateriale. De oftest brugte materialer er mineraluld, papiruld og eps. Fælles for dem er, at de er meget lette, hvilket skaber den stillestående luft i materialet, der giver den isolerende virkning. Desuden har de alle længe været anvendt inden for byggebranchen, så vi kan garantere, at både levetid og egenskaberne af materialerne er i top.

FÅ ET GODT INDEKLIMA

Endnu en fordel ved at efterisolere dit hjem, er et sundere indeklima. En dårlig isolering kan nemlig være medvirkende til at bl.a. skimmelsvamp opstår.

Vi kører rundt på hele Falster, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en hulmursisolering af dit hus.

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.