― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

FÅ UDFØRT LOFTISOLERING PÅ FALSTER

Er du træt af en høj varmeregning, bør du få tjekket din loftisolering efter. En ordentlig loftisolering kan spare dig for mange penge på din regning. Der kan være yderligere besparelser at hente ved at efterisolere dit hus ude fra også, hvis du bor i et hus med hulmur uden isolering.

SPAR PENGE PÅ VED EN LOFTISOLERING – VI KOMMER GERNE TIL FALSTER

For stort set alle, der ejer et hus, der er ældre end 15 år, kan der være penge at spare ved at efterisolere loftet. Des bedre dit loft allerede er isoleret, des billigere vil efterisoleringen desuden være. Den optimale tykkelse på isolering er 300 mm. Det vil sige, at ligger der allerede 200 mm isolering, skal der blot efterisoleres med 100 mm for at din varmeregning mindskes.

Man kan efterisolere på to måder. En mulighed er at blæse isoleringsgranulat ud over loftet, og den anden er at lægge et lag isoleringsmåtter ud på hele loftet.

MINDRE BELASTNING AF MILJØET

Ud over at spare penge på din varmeregning, er en efterisolering medvirkende til et bedre indeklima i dit hus, og du vil ikke længere opleve kuldestråling fra dit loft. Som en ekstra bonus begrænses CO2 udslippet fra din bolig, hvilket er godt for miljøet.

Vi kører rundt på hele Falster, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på efterisolering af dit loft.

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.