― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

ETAGEISOLERING PÅ LOLLAND – FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Oplever du et stort varmetab i dit hus, eller har du problemer med lydgener, er etageisolering en god mulighed for at forbedre disse. Etageisoleringen består af en isolering mellem fx loftet i stueetagen og gulvet på 1. sal.

Teknikker ved Etageisolering

Etageisoleringen kan foretages på flere forskellige måder afhængig af husets opbygning. Hvor det er muligt, blæses isoleringsmaterialet ind via slanger fra husets yderside eller skunke. Et alternativ hertil er at gå gennem gulvet oppefra, hvor nogle få gulvbrædder fjernes. Herefter blæses isoleringen ind. Efter endt behandling tilbagelægges gulvbrædderne, hvor efter de bliver slebet og behandlet af en gulvsliber. Vi kommer over hele Lolland så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi har udført mange opgaver på Lolland, så sig endelig til hvis du ønsker nogle referencer.

Ud over at du vil begynde at spare penge på din varmeregning efter isolering, vil du også opleve et bedre indeklima i dit hus, da man undgår fugt mellem etagerne. Bor du i et ældre hus, hvor du har problemer med træk, vil du også opleve en mærkbar forandring her.

Vi kører rundt på hele Lolland, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på etageisolering i dit hus.

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.