― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

ETAGEISOLERING PÅ FALSTER

For at mindske større varmetab og fjerne eventuelle lydgener I måtte opleve i jeres hus, kan man etageisolere huset. Dette gøres ved at isolere etageadskillelsen mellem fx loftet i stueetagen og gulvet på 1. sal.

ETAGEISOLERING PÅ FLERE MÅDER

Man kan etageisolere på flere måder alt afhængigt af husets konstruktion. Via slanger kan isoleringen blæses ind fra enten husets yderside eller skunke. I nogle tilfælde går vi gennem gulvet oppefra ved at fjerne enkelte brædder, hvorefter isoleringen placeres. Efter endt isolering lægges brædderne på plads igen, og gulvet slibes og behandles af en gulvsliber, så synlige spor efter etageisoleringen fjernes.

DIN VARMEREGNING BLIVER GRØN

Når du har fået etageisoleret dit hus, vil du opleve positive ændringer i din varmeregning, da den forbedrede isolering mellem etagerne mindsker varmetabet. Desuden vil indeklimaet i dit hus forbedres, da fugtsporer mellem etagerne undgås. Har du et ældre hus, vil etageisoleringen også gøre følelsen af træk mindre mærkbar.

Vi kører rundt på hele Falster, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på etageisolering i dit hus.

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.