― ENERGIBYG, ISOLERING & FUGETEKNIK

Algebehandling

Algebehandling af fliser og tag

Døjer du med trælse alger, som giver dine fliser og dit tag et trist udseende? Så er du kommet til et helt rette sted. Her hos MP-Energibyg tilbyder vi nemlig algebehandling af fliser og tag, og vi har stor erfaring i feltet. Med det fugtige vejr her i Danmark, er der stor chance for at blive angrebet af alger, lav og mos. Oplever du, at dit tag er plaget af grønne, sorte, gule, grå og hvide pletter, eller oplever du, at alger, lav og mos samler sig i store plamager på taget, har taget brug for en effektiv og grundig tagrens og algebehandling, hvilket vil resultere i et rent, pænt og præsentabelt tag. Her hos MP-Energibyg kan vi dog også hjælpe dig med mange andre ting. Vi tilbyder nemlig også fliserensning, facaderens og så foretager vi faktisk også rensning af træterrasse. Har du altså brug for én eller flere af disse servicer, er vi de helt rette at tage fat i. Læs derfor endelig videre her på siden, og lær meget mere om vores mange behandlinger.

Tagrens og algebehandling af tag

Døjer du med alger, lav og mos på dit tag, er det yderst vigtigt, at du får gjort noget ved det. Det er nemlig skadeligt for dit tag, da de fungerer som en svamp, der hele tiden gør det muligt for fugt at trænge ind i din tagkonstruktion. Får du ikke foretaget en tagrens og algebehandling i tide, risikerer du, at der kommer frostsprængninger. Det sker, fordi algerne danner væskefyldte rødder i tagstenene, som fryser om vinteren, og som derfor udvider sig og frostsprænger taget. Du risikerer desuden, at tagpladerne og tagstenene forskubbes, så der kan trænge vand ind på dit loft, hvilket i sidste ende vil forårsage store og dyre skader.
Her hos MP-Energibyg kan vi heldigvis forebygge skaderne med en tagrens og algebehandling. Vi fjerner effektiv snavs, mos og alger, og med en tagrens kommer dit tag desuden atter til at se ud som nyt.

Få en smuk og ren indkørsel med fliserensning

Er du træt af flisepest og beskidte fliser? Så er det heldigt, at vores effektive fliserens fjerner flisepest, smuds, snavs og skidt – og det virker også mellem fliserne. Det er ikke blot dit tag, der bliver påvirket af Danmarks fugtige klima – det gør dine fliser faktisk også. De mange fliser, som du har i indkørslen, terrassen eller gårdhaven bliver ofte ramt af flisepest, skidt og smuds. Har du nordanvendte flisearealer eller fliser, der ligger i skygge fra nogle store træer, skal du være særlig opmærksom, da flisepest her har gode vækstbetingelser. Med vores effektive fliserensning kan du dog nemt og hurtigt komme af med både snavs og flisepest, og du har dermed en flot og ren indkørsel eller terrasse igen.
Det er altid en fordel, at få specialister til at foretage din fliserensning, da risikerer at ødelægge flisernes øverste lag, når du gør det selv. Fliserne bliver herefter meget mere modtagelige overfor flisepest i fremtiden, og det ønsker vi jo ikke. Her hos MP-Energibyg renser vi dine fliser effektivt og i dybden, men uden at fliserne tager skade.

Facaderens der kan øge værdien på dit hus

Er det facaden på dit hus, der er plaget af skidt, snavs og smuds, så kan vi naturligvis også hjælpe dig af med det. MP-Energibygs professionelle desinficering og facaderens er yderst effektiv, og dit hus kommer med garanti til at se ud som nyt. Der er mange fordele ved at få foretaget en facaderens. Du får med en desinficering og facaderens en flot og velholdt facade, som har et optimalt og ensartet resultat. Ved at rense og vedligeholde facaden, kan du desuden bibeholde og måske øge bygningens værdi – og hvem ønsker ikke det?
Der er nogle husejere, der bruger deres højtryksrenser til at rense facaden af deres hus med, men det er faktisk ikke en særlig god ide. Ligesom med fliserne, så beskadiger højtryksrenseren murens øverste lag, og gør den endnu mere modtagelig overfor skidt i fremtiden. Kort sagt, er det altså altid en god ide at ringe til en specialist i stedet.

Terrasserens – få den flotteste træterrasse i nabolaget

Ønsker du en ren og flot terrasse, kan du ikke nøjes med en algebehandling. Der skal nemlig en terrasserens og en imprægnering til, for at det holder. Du må endelig ikke foretage en terrasserens og desinficering uden en imprægnering, da din terrasse så også bliver mere modtageligt for smuds. Det må man kun gøre, hvis man har til hensigt at give terrassen olie efterfølgende. Den allerbedste løsning er derfor med garanti at få renset og imprægneret terrassen. I sidste ende forlænger du nemlig din træterrasses levetid betydeligt, da den pga. imprægnering også vil være vandafvisende.
Skal du altså have foretaget en terrasserens, står vi altid klar med et godt tilbud. Derudover står vi naturligvis også altid klar med et godt tilbud på algebehandling og et godt tilbud på fliserensning. Ønsker du at høre mere om prisen på algebehandling eller fliserensning, er du altid velkommen til at ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Døjer du altså med alger eller smuds, hvad enten det er på dine fliser, din facade eller på dit tag, så kan vi her hos MP-Energibyg altid hjælpe dig.

Service i høj klasse

Går du med tankerne om at få foretaget en algebehandling, så er du altså kommet til det rette sted. Her hos MP-Energibyg dækker vi hele Danmark, og vi er specialister indenfor algebehandlinger, tagrens, facaderens og meget mere. Hos os får du med garanti et tilbud, der giver lidt luft i økonomien, og du kan altid ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål til enten en algebehandling af tag, rensning af tag, eller blot noget helt tredje? Så kan du ringe til os på +45 2680 8227, eller du kan skrive til os på kontakt@mp-energibyg.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Har du brug
for yderligere hjælp?

Så kontakt os for personlig betjening

kontakt@mp-energibyg.dk

+45 2680 8227

Telefontider
Alle hverdage mellem 8:00 – 16:00

Mere end 20 års erfaring
indenfor overstrygning og
understrygning af tage!

Vi har specialiseret os i overstrygning og understrygning af tage og med vores 15 års erfaring betegner vi os selv, som nogle af de gamle drenge i branchen, der ved hvad vi har med at gøre. Så hvis du gerne vil have en erfaren håndværker til at reparere dit tag, så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.